Dakrenovatie

Is uw plat dak aan een renovatie toe of zijn er kleine herstellingswerken nodig? Wij komen graag ter plaatse om de schade op te meten en een passende oplossing aan te bieden.
Soms kan het nodig zijn om de dakconstructie te vernieuwen, maar het kan ook volstaan om enkel de dakbedekking te bedekken.

Niet alleen kunt u ons rechtstreeks inschakelen voor uw dakrenovatie, daarnaast slaan wij ook de handen in elkaar met architecten die zich over totaalrenovaties ontfermen. Wij voeren de renovatiewerken aan het plat dak perfect uit volgens de uitgetekende plannen en kunnen desgewenst instaan voor deskundig advies. 

Wenst u tijdens de dakrenovatie uw dak te isoleren, dan kan u ook daarvoor een beroep doen op VD Dakwerken. Wij renoveren platte daken in asfalt, EPDM en PVC.

Dakrenovatie voor platte daken
R

Vlotte behandeling
van offertes

Bij VD Dakwerken bezorgen we de offertes niet alleen tijdig, maar handelen we ook uitermate correct. Topkwaliteit aan een scherpe prijs, dat is ons credo. 

R

Uitstekende
uitvoering

Onze vakmannen maken uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit. Dankzij onze deskundige plaatsing bent u zeker van een duurzame oplossing voor uw dak.

R

Efficiënte afwerking
van uw project

Vertragingen of onduidelijkheden? Niet als u samenwerkt met VD Dakwerken. Wij leven de gemaakte afspraken perfect na en werken uw project tot in de puntjes af.