Dakrenovatie

Is uw plat dak aan een renovatie toe of zijn er kleine herstellingswerken nodig? Wij komen graag ter plaatse voor de renovatie van platte daken. 

U mag op ons rekenen om de schade op te meten én een passende oplossing aan te bieden. Soms kan het nodig zijn om de dakconstructie te vernieuwen, maar het kan ook volstaan om enkel de dakbedekking te herstellen.

 

Aandachtspunten bij de renovatie van platte daken

Als specialist in platte daken zijn wij erin getraind om eventuele tekortkomingen snel te ontdekken en doelgericht aan te pakken. Rekent u op VD Dakwerken voor de renovatie van platte daken, dan is de aanpak ook sterk afhankelijk van de staat van uw huidig dak.

Ons team kan louter de dakbedekking vervangen of extra isolatie voorzien, maar ook de volledige dakconstructie kan vernieuwd worden indien nodig. Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk om extra lichtinval te creëren met koepels of lichtstraten. 

Tijdens de werkzaamheden kan VD Dakwerken tevens uw goten en zinkwerk controleren, zodat u hiermee voor lange tijd goed zit. Daarnaast houden wij steeds rekening met de correcte afwatering op uw plat dak, geheel volgens de regels van de kunst. 

 

Renovatie van platte daken in onderaanneming

Niet alleen kunt u ons rechtstreeks inschakelen voor uw dakrenovatie, daarnaast slaan wij ook de handen in elkaar met architecten die zich over totaalrenovaties ontfermen. Wij voeren de renovatie van platte daken perfect uit volgens de uitgetekende plannen en kunnen desgewenst instaan voor deskundig advies.

Wenst u tijdens de dakrenovatie uw dak te isoleren, dan kan u ook daarvoor een beroep doen op VD Dakwerken. Wij staan in voor de renovatie van platte daken in asfalt, EPDM en PVC. Vanuit onze uitvalsbasis in Waregem zijn wij beschikbaar voor dakrenovaties in de volledige provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor een afspraak.

Dakrenovatie voor platte daken
R

Vlotte behandeling
van offertes

Bij VD Dakwerken bezorgen we de offertes niet alleen tijdig, maar handelen we ook uitermate correct. Topkwaliteit aan een scherpe prijs, dat is ons credo bij de renovatie van platte daken.

R

Uitstekende
uitvoering

Onze vakmannen maken uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit. Dankzij onze deskundige plaatsing bent u zeker van een duurzame oplossing voor uw dak.

R

Efficiënte afwerking
van uw Dakrenovatie

Vertragingen of onduidelijkheden? Niet als u samenwerkt met VD Dakwerken. Wij leven de gemaakte afspraken perfect na en werken uw project tot in de puntjes af.