Over VD dakwerken

VD Dakwerken is genoemd naar zaakvoerder Dave Vanysacker, die zich inmiddels kon omringen met een groep betrouwbare en bekwame vakmannen. Met meer dan twintig jaar ervaring in de sector is VD Dakwerken dan ook de partner bij uitstek voor diverse soorten dakwerken. Ons team specialiseert zich daarbij specifiek op alle werkzaamheden voor platte daken. Nieuwbouwproject, grondige renovatie of kleine herstelling? Een plat dak met asfalt of EPDM? Dankzij onze uitgebreide ervaring gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.

We delen onze expertise daarnaast graag met andere professionals. Zo kan u als architect rekenen op ons deskundig advies en een feilloze afwerking van de werkzaamheden. Of als bouwbedrijf kan u VD Dakwerken inschakelen als onderaannemer. Wij garanderen u een complete ontzorging voor de dakwerken en een project dat tot in de puntjes afgewerkt is. 

 

R

Vlotte behandeling
van offertes

Bij VD Dakwerken bezorgen we de offertes niet alleen tijdig, maar handelen we ook uitermate correct. Topkwaliteit aan een scherpe prijs, dat is ons credo. 

R

Uitstekende
uitvoering

Onze vakmannen maken uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit. Dankzij onze deskundige plaatsing bent u zeker van een duurzame oplossing voor uw dak.

R

Efficiënte afwerking
van uw project

Vertragingen of onduidelijkheden? Niet als u samenwerkt met VD Dakwerken. Wij leven de gemaakte afspraken perfect na en werken uw project tot in de puntjes af.