platte daken voor
nieuwbouw

Een hedendaagse look voor uw nieuwbouwproject? Dan zit u helemaal goed bij VD Dakwerken. Dankzij onze platte daken ziet uw gebouw er strak en modern uit. Bovendien kunt u zowel voor een nieuwbouwwoning als voor een industrieel pand bij ons terecht. Wij werken namelijk voor particulieren én professionals. Kwaliteit en service staan in ieder project sowieso centraal. 

Bent u zelf actief als architect en streeft u een hedendaagse uitvoering na? Dan kunt u alle dakwerken met volle vertrouwen uitbesteden aan het ervaren team van VD Dakwerken. 

 

Dakwerken voor nieuwbouwprojecten
R

Vlotte behandeling
van offertes

Bij VD Dakwerken bezorgen we de offertes niet alleen tijdig, maar handelen we ook uitermate correct. Topkwaliteit aan een scherpe prijs, dat is ons credo. 

R

Uitstekende
uitvoering

Onze vakmannen maken uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit. Dankzij onze deskundige plaatsing bent u zeker van een duurzame oplossing voor uw dak.

R

Efficiënte afwerking
van uw project

Vertragingen of onduidelijkheden? Niet als u samenwerkt met VD Dakwerken. Wij leven de gemaakte afspraken perfect na en werken uw project tot in de puntjes af.